Kinderactiviteiten 4 tot 12 jaar

Kinderen schilderen Samen met kinderen, vrijwilligers, stagiaires en ouders organiseren wij het hele jaar door activiteiten in de buurtcentra, op en rond de scholen en op veldjes of pleintjes in de verschillende buurten van Heemskerk. In schoolvakanties organiseren wij vakantieactiviteiten.

Rots & Water

In deze training voor jongens en meisjes wordt zowel de fysieke als mentale weerbaarheid getraind. Kinderen leren voor zichzelf opkomen en zich te verweren of te beheersen als dat nodig is. Zij kiezen voor de rots- of de waterhouding. Rots staat voor spierkracht, standvastigheid, weten wat je waard bent. Water staat voor communicatie, inleving en vriendschap.

Spring op Groen & Plein

Van april tot oktober zijn de jeugdwerkers regelmatig op veldjes en (school)pleinen met sport & spel materiaal. Om lekker samen buiten te kunnen spelen.

Kind & Taal

Wij ondersteunen kinderen (en gezinnen) op verschillende manieren bij het vergroten van hun taalvaardigheid. Lees meer

Spel-doe middag

Ontdek je talenten bij Spel-doe! Ga knutselen, koken/bakken, timmeren, tekenen, schilderen, sporten en spelen... Vooraf aanmelden is niet nodig, kom gewoon gezellig meedoen. Wanneer: woensdag 14.00 - 15.30 uur in de Schuilhoek.

Huiskamer Rinket & de Fakkel

Wij organiseren een huiskamer bij basisschool het Rinket & de Fakkel. Samen wat drinken, buiten spelen, een spelletje doen en met elkaar praten over wat je bezig houdt. Wanneer: na schooltijd op dinsdagmiddag

Nieuw! Bij het inschrijven op activiteiten maakt u eerst een account aan.

Meer activiteiten

Contact & informatie

Marcha Janson T 06 14 97 87 28
Silke Brosig T 06 28 22 13 04