ie fix

Volwassenen en Senioren

Relax Energize Gym: nieuwe energie en ontspanning 2020-2021

Relax Energize Gym: nieuwe energie en ontspanning

Bij een teveel aan stresshormonen kun je je onprettig voelen. Stress kan in onze schouders en rug gaan zitten en deze pijnlijk en gevoelig maken.
Met Relax Energize Gym leer je met gymoefeningen uit Yoga, Pilates en ontspanningstechnieken stress los te laten en flexibiliteit en kracht opbouwen, waardoor je je gefocust en kalm voelt.

Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig opgebouwde serie rekoefeningen, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van rust, harmonie en balans brengt.
Souplesse is van belang als je ouder wordt, maar je lichaam versterken ook. Daarom ligt de focus in deze lessen onder andere de rug en de gewrichten soepeler én sterker maken.

Maar in de lessen leer je ook hoe je emoties en hormonen in balans brengt, d.m.v. een vorm van Yoga-gym die je lichaam ondersteunt in het ontgiftingsproces, en hoe dit je jong houdt.

*Voor wie is het geschikt? Relax Energize Gym is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd en geslacht.
Er is geen voorkennis van Yoga of Pilates vereist. De oefeningen zijn altijd veilig en je hebt voldoende gelegenheid om alle bewegingen en posities aan te leren.

Afhankelijk van de hoogte van het bruto gezinsinkomen, is korting mogelijk op deze cursus. Kijk voor de voorwaarden bij de algemene cursusinformatie.

Wij volgen bij onze activiteiten de richtlijnen van het RIVM; kijk voor actuele informatie op www.rijksoverheid.nl

Data: 09-09-2020 t/m 09-06-2021
Activiteitbijdrage: € 201,60
Dag: Woensdag
Tijdstip: 19:15 tot 20:15 uur.
Maximum aantal deelnemers: 18
Aantal bijeenkomsten: 36
Periode: Elke week
Docent: Angeles van de Bos-Hernandez
Locatie: Het Spectrum
Inschrijven op deze activiteit...